Sociale og lærerige esport-bootcamps i efterårsferien


Er du klar til 2 dage med masser af esport, udfordringer og sjov i fællesskab? Så er vores sociale og lærerige esport-bootcamps helt klart noget for dig.

Vælg mellem CS:GO og Fortnite. På din bootcamp laver vi sjove øvelser og lærer nye skills, du kan bruge fremover. Vi spiller kampe og træner taktik –og øver os i at samarbejde som et hold. I pauserne holder vi kroppen i gang og får pulsen op, så koncentrationen er skarp hele dagen lang. Når du tilmelder dig en camp, kommer du på hold med 10 børn pr. camp.

Hvem styrer løjerne? Camps ledes af vores dygtige trænere, som til dagligt underviser i Tricked Esport Club og sørger for at du rykker dit niveau undervejs. Trænerne har også fokus på at din bootcamp er en social oplevelse med god og hyggelig stemning, så alle føler sig velkommen.

Hvor spiller vi? Du kan både spille med på camps i vores lækre flagskibs-esportcenter i Søborg eller være med online hjemmefra –hvor du spiller på hold med andre, der også er online. Du vælger!

TILMELDING


Priser


Camps (2 dage):
Camps i esportcenter i Søborg: 600,-
Camps online: 500,-

Priser for Tricked Esport Club-medlemmer:
Camps i esportcenter i Søborg: 500,-
Camps online: 400,-

Free2play* (kun for camps i Søborg):
100,- (inkl. begge dage pr. camp)

*Free2play er ren ”after hours” hygge-gaming med vores trænere efter dagens program fra 15:00-17:00. Her samler vi os og giver den gas med et eneste fokus – at have det sjovt! Som altid i selskab og under ledelse af vores trænere.

Program


09.00-09.30 Intro, mød holdet og træner
09.30-12.00 Spilteori og øvelser
12.00-12.30 Frokost
12.30-15.00 Træningen fortsætter med fokus på lært teori og øvelser
Der er planlagt aktive pauser med bevægelse i alle camps.

Tilmelding


Tilmeld dig Fortnite camps


Mandag - tirsdag
Onsdag - torsdag

TILMELDING LUKKET

Tilmeld dig CS:GO camps


Mandag - tirsdag
Onsdag - torsdag

TILMELDING LUKKET

Skal du på online camp?
- her mødes vi:


Vi mødes og kommunikerer igennem vores sædvanlige program, Discord – et af de mest brugte programmer til at snakke og kommunikerer. Vi har lavet en guide her, så du kommer godt i gang.

Hold dig opdateret på camps og andre Tricked Esport Club events ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her.


Få nyheder om HYDR