HYDR EVENTS

HYDR eSport tilbyder løbende spændende, sjove og lærerige eSport events og turneringer til vores medlemmer. Her er der bl.a. mulighed for at møde og træne med vores talent-hold, HYDR One, og for at møde andre gamere med samme passion som dig. Vi samles også til eSport biograf og fremviser de største opvisningskampe, så vi i fællesskab kan følge eSporten udfolde sig på de største internationale scener.

Ud over events og turneringer arrangerer HYDR eSport diverse eSport bootcamps her i Søborg, København. Disse er målrettet hold, der ønsker intensiv træning og et fælles mødested med professionelt, state-of-the-art udstyr. Undervisningen specialtilpasses altid deltagerne på de enkelte bootcamps. Vi har f.eks. netop afholdt flere eSport bootcamps for hold som Evil Geniuses (DOTA2), Singularity og Imperial (CS:GO) op til eSport turneringer bl.a. Copenhagen Games.

Hvis du ikke er medlem men har ønske om at afholde et specialevent for din virksomhed, for en vennegruppe eller lignende, så er der også mulighed for dette. Læs mere under HYDR Biz.

We can also offer partnerships that include sponsorship of your own HYDR Team or the establishment of the eSport league named for your particular company (including the Twitch stream). For example, read more about our collaboration with Lenovo and their CS: GO pigehold here .

Image
Image
Image
Image