For skoler

Skoleundervisning med hydr

Få skræddersyet undervisning i gaming eller esport på skoleskemaet - uanset om det er til valgfag på folkeskoler, STU-forløb, FGU-klasser, specialklasser mv. på hverdage i tidsrummet mellem 08.00 og 16.00. Vi stiller gerne vores lokaler til rådighed i Søborg, Allerød eller på Frederiksberg og kommer også gerne ud og underviser i jeres egne lokaler.

Vores undervisning bliver udarbejdet ud fra fælles definerede færdigheds- og vidensmål og tager udgangspunkt i bestemte kompetenceområder med fleksible kompetencemål.

Når vores elever dyrker esport, øver de sig på at samarbejde, kommunikere, tænke kreativt og at løse problemer – alt sammen mens de har det sjovt i fællesskab. Esport er særligt motiverende for børn og unge til at deltage aktivt i undervisningen og giver dem et inkluderende fællesskab, hvor alle kan være med.

Vil du vide mere om mulighederne i at få esport og gaming på skoleskemaet? Giv os et ring eller send en mail, så tager vi en snak omkring jeres elevers behov.

Anbefalinger


UNGES STU, FONDEN UNGES


“HYDR's STU-forløb har forbedret elevernes evne til at kommunikere, planlægge og samarbejde.

Jeg anbefaler derfor Spectrum skoletræning, som vores elever har benyttet med stor begejstring.”

Susanne Hansen, Souschef

Image

EGEDAMMEN STU, HILLERØD KOMMUNE


“Vi har lavet en prøvegang med forskellige elevgrupper, og det har været sjovt at se, hvor meget de rykker sig bare efter første gang.”

Lars Aaskov Troelsen, Afdelingsleder

Image

Kontakt os


Vil du gerne samarbejde med os?

Kontakt Jacob Lauridsen, ansvarlig for salg og partnerskaber.

Ring til Jacob på +45 2890 3054

Du kan også sende en mail direkte til Jacob i kontaktformularen.