HYDR EDU

Det er vores ambition, at esporten når ud til flest mulige – og at det bliver et reelt alternativ til de mere traditionelle sportsgrene rundt omkring på skoler, i fritidsklubber samt i ungdomsforeningerne. Derfor har vi taget initiativ til at afvikle turneringer samt undervisningsforløb i eSport i samarbejde med en række offentlige såvel som private aktører inden for skole- og fritidsområdet.

Vi tilbyder både forløb, hvor vi har det fulde ansvar for planlægning, undervisning, udstyr mv. i vores lokaler her i Søborg, København, men vi tilrettelægger også skræddersyede esportsforløb i samarbejde med skoler, fritidsklubber og institutioner i hele Danmark f.eks. i forbindelse med en temauge. Her tages der udgangspunkt i jeres specifikke ønsker og behov, og HYDR esports involvering kan skrues op eller ned efter ønske: Fra få timers rådgivning omkring mulighederne inden for esport til implementering og eksekvering af større turneringer og/eller specialtilpassede forløb og arrangementer. Vi har desuden kompetencer til at uddanne jeres lærere indenfor esport, så de selv kan varetage esport undervisning.

Fælles for alle HYDR Edu projekter er, at struktureret læring og fællesskab er i fokus – og at kun fantasien sætter grænser for, hvad der kan lade sig gøre.

Image

VIL DU VIDE MERE OM HYDR EDU?

Kontakt Victor Fenger Bruun de Neergaard