Om HYDR esport

Hvem er vi?


HYDR er en privatejet organisation stiftet i 2017 af esport-entusiaster med forskellige baggrunde men en fælles passion for esport – herunder en tidligere Danmarksmester i CS: Source, en spiludvikler og idémageren til børneuniverset Magnus og Myggen. Kræfter som er udvalgt til at gennemføre ambitionen om at skabe professionelle, sunde og pædagogiske forhold for alle med interesse for gaming og esport. HYDR har 500+ elever, som modtager undervisning enten i vores centre i Søborg, Allerød og på Frederiksberg eller hjemmefra via online holdundervisning.

Hvorfor gør vi det?


Idéen opstår, da man savner et undervisningstilbud, hvor alle med interesse i esport uanset køn, alder, niveau og baggrund, kan føle sig hjemme og udvikle sig gennem struktureret læring med sunde værdiger og fællesskabet i fokus. Ambitionen er at levere professionel og tilrettelagt undervisning i state-of-the-art faciliteter, hvor trivsel og tryghed går hånd i hånd med både personlig og spilteknisk udvikling.

Hvad vil det sige at gå til esport i HYDR?


HYDR giver gode vaner i gaming og esport gennem struktur, og trivsel og tryghed er kerneværdier, når eleverne mødes i centrene eller online. Gennem struktur skaber vi vaner. Og gennem sunde vaner skaber vi kompetencer hos eleverne, som de også kan bruge senere i livet.

Vi forstår vigtigheden i at komme godt i gang, og derfor tager vi vores medlemmer i hånden fra start af. Hos HYDR er undervisningen i alle spil inddelt i niveauer, så man har en mulighed for at udvikle sig uanset sit niveau. Alle undervisningsforløb er skræddersyet og tilpasset niveauet på holdet. Alle medlemmer bliver fulgt nøje, og vi coacher ud fra de ønsker og ambitioner, som medlemmet har.

Vi er altid på udkig efter nye spil, der kan udvikle vores elever, men grundstammen i vores undervisning udgøres af følgende spil: CS:GO – Overwatch – Fortnite - League of Legends - Rocket League – Valorant.

Image
Image

Medlemmer hos HYDR undervises i mere end deres yndlingsspil


Hos HYDR sætter vi sunde rammer for børns gamingvaner, da vi tror på læring gennem gaming. De sunde rammer skaber vi sammen med erfarne performance coaches, og vi gennemfører altid undervisningen med fire kerneværdier i fokus: Udvikling af den enkelte elev som udøver af esport – herunder både de spiltekniske evner og forståelsen af teamwork. Positivt sprogbrug er med til at skabe den rette holdånd, respekt og stemning både på holdet og i gaming-community’et, og kan være afgørende for, at man føler sig tilpas bag tastaturet. Vi arbejder med vigtigheden i fællesskab, da esport i de fleste tilfælde handler om teamwork både på og udenfor spillet, samt vejledning i kost og motion og den basale forståelse af, ”du er, hvad du spiser”.

Kvalificeret undervisning skabes af kompetente undervisere


Trænerne udvælges ud fra vores kompetenceprofil, hvor vi lægger vægt på at balancere spilkompetencer og pædagogiske evner. Vores undervisere gennemgår et onboarding-forløb, hvor de uddannes i kompetenceprincipper udviklet både af underviserne selv og Tricas psykologerne hos Tricas Psykologerne. Grundlæggende arbejder vores undervisere ud fra tre kompetenceprincipper – uanset hvilket niveau, eleverne spiller på: Samarbejde, Kommunikation og Problemløsning.


problemløsning

Vores undervisere arbejder systematisk med problemløsning. Eleverne trænes i at finde løsninger på problemer undervejs i spillet. Om det er byggeriet i Fortnite eller at forsvare et bombsite i CS:GO der mislykkes, så afprøver eleverne forskellige tilgange og bruger problemet som en platform til at udvikle sig.

Samarbejde

Med samarbejde lærer vores elever at lægge strategier sammen, tage beslutninger, eksekvere taktikker og forudse sekvenser i spillet. Det handler om at kende hinandens roller og opgaver, lære at arbejde sammen som et team og skabe nye venskaber.

Kommunikation

God kommunikation er forskellen på sejr og nederlag – og ikke kun i esport. Derfor arbejder vi aktivt med måden, vi kommunikerer som hold, og hvordan vi påvirker hinandens spil med sproget, mens vi gamer. Og vi har altid fokus på den gode tone undervejs.

HYDR – også for forældre


Hvad gør man, når ens barn for syttende gang har sagt ’Arrh men jeg skal liiigeee…’? Rammer og struktur for gaming er også vigtigt uden for HYDR. Derfor arbejder vi aktivt med Tricas Psykologerne og vores performance coaches om at udbrede viden og værktøjer til at håndtere dagligdagens problemstillinger. Blandt andet afholder HYDR jævnligt forældremøder med temaer omkring børns trivsel i gaming. Find videoer fra de seneste forældremøder på Facebook @HYDResport

Image