Samarbejdspartnere

HYDR har siden 2017 leveret professionel og struktureret esportsundervisning og er i dag Danmarks største udbyder. Alle vores samarbejder tager udgangspunkt i at identificere de sunde værdier, de tydelige kompetencer og de både kommercielle og brandingrelaterede muligheder, som gaming og esport bringer med sig. Vores samarbejder bygger på en fælles tro på det store potentiale i esportens vilde vokseværk som breddesport, dyrket af hundredetusindvis af danskere i alle aldre. Sammen udvikler vi nye og innovative løsninger og danner fortrop i at tegne det 21. århundredes esportskultur for alle.

SteelSeriesSteelSeries er den største producent af gamer-udstyr i Danmark, og alle HYDR-centre er udstyret med det nyeste gear fra SteelSeries. Vi anbefaler vores elever at investere i holdbart og pålideligt udstyr, og SteelSeries har solidt udstyr uanset niveau og prisleje. Derudover støtter SteelSeries en række professionelle, internationale gamere, der dyrker esport på konkurrenceplan.

Besøg SteelSeries' hjemmeside her.

Image

Telia


I sommer 2020 lancerer Telia den danske udgave af den nordiske esportssatsning Telia Esports Series med HYDR som samarbejdspartner. Vi arbejder sammen om at give danskerne et sundt forhold til gaming og esport gennem fælles initiativer og produktløsninger.

Besøg Telias hjemmeside her.


Image

PwC


PwC er det førende revisions-, rådgivnings- og skattehus i Danmark og arbejder for at styrke tilliden i samfundet og løse væsentlige problemstillinger. De største tilbyder rådgivning og sparring til en række industrier herunder Teknologi, telekommunikation, medier og underholdning. PwC har udvalgt HYDR til gensidig rådgivning indenfor esport og de kommercielle muligheder i branchen. HYDR har sammen med PwC udviklet et rekrutteringsforløb, hvor esport indgår som væsentligt element i at finde erhvervsprofiler.

Besøg PwC's hjemmeside her.


Image

Sund Gaming


Vi udvikler vores træningsfilosofi sammen med Sund Gaming, som er stiftet af Tricas-psykologerne, som er vant til at arbejde med børn, unge og familier. Sund Gaming arbejder med et udvalg af dansk esports foreningsliv, uddannelsesmiljø og professionelle esportsscene. Sammen giver vi et godt indblik i, hvordan gaming og esport kan anvendes som en positiv indvirkning i børns udvikling.

Besøg Sund Gamings hjemmeside her.


Image

Spar Nord


Spar Nord støtter lokale initiativer og er med til at sætte esport på Danmarkskortet. De er med os, når vi etablerer nye, moderne HYDR esportscentre og kan som den eneste bank i Danmark tilbyde esport-events for sine kunder og personale. Spar Nord har gennem de sidste tre år støttet flere end hundrede forskellige organisationer og foreninger – heriblandt HYDR.

Besøg Spar Nords hjemmeside her.


Image

Clio


Clio er en interaktiv uddannelsesportal fyldt med undervisningsmateriale. Deres services tæller timevis af læsemateriale, værktøjer til øget inklusion, opgavesæt og 90 andre innovative og understøttende løsninger for skoleverdenen. Alt sammen pakket ind i et multimodalt læringsunivers, hvor eleven bliver sat i spil som både kreativ producent og kritisk modtager. HYDR samarbejder med Clio om at udbrede esport og gaming som undervisning til landets skoler.

Besøg Clio's hjemmeside her.


Image

Vision Gaming


Vision Gaming leverer i dag et hav af gaming computere til esportsklubber, skoler og foreninger og helt almindelige gamere. Uanset om computerne skal bruges til ren gaming, streaming, videoredigering eller noget helt tredje, så er Vision Gaming det første sted rigtig mange kigger hen, når de skal bruge en ny, kraftfuld computer. Vision Gaming støtter desuden en række professionelle gamere.

Besøg Vision Gaming's hjemmeside her.


Image

Microsoft Education


Microsoft gør elever klar til fremtiden med færdigheder, som efterspørges på arbejdsmarkedet, gennem struktureret undervisning fx i Minecraft: Education Edition. Med teknologi som er overkommelig, let at administrere og som transformerer undervisningen, kan undervisere gennem Minecraft: Education Edition fokusere på at levere personlige læringsoplevelser, som hjælper med at forbedre udbyttet af undervisningen. HYDR er certificeret Microsoft Training Partner og bidrager med at forme og strukturere undervisningen med Micosoft Education til skoler.

Besøg Microsoft Education's hjemmeside her.

Image

Bliv samarbejdspartner


Som partner med HYDR indtager I en stærk position i esports-verdenen, og sender et signal om, at I er et moderne brand, der ser muligheder i den voksende verden af digitale sportsgrene. I anerkender og gør en aktiv forskel for den gigantiske gruppe af passionerede gamere og esportsudøvere. Som partner i HYDR får I et forspring på fremtiden.

Ring til os på +45 91 11 11 11