HYDR ESPORT UNDERVISNING

Hos HYDR esport har vi skræddersyede træningsforløb indenfor en række forskellige spil, herunder Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO), Overwatch, Fortnite, League of Legends (LoL) og Rocket League. Undervisningen varetages af professionelle og kompetente esportsundervisere, der alle har stor erfaring med såvel gaming som undervisning indenfor esport.

Holdundervisning er udarbejdet og testet af HYDR esports egne coaches. Uanset dit specifikke niveau tilbyder vi dig et esport hold, hvor du forbedrer dine esport-kompetencer, dine taktiske færdigheder og din evne til at indgå i et team. Der er altid fokus på dine strategiske og kommunikative kompetencer, og på hvordan samarbejde og rolleinddeling kan optimeres.

Undervisningen er niveauinddelt med fokus på at forbedre din in-game præstation, både individuelt og som hold. På holdoversigten findes en oversigt over hvornår der undervises i de forskellige niveauer i CS:GO, Overwatch, Fortnite og LoL.

Endelig lægger vi i undervisningen vægt på en balanceret tilgang til gaming, da sundhed og træning er centrale elementer i rejsen mod at blive en (endnu) bedre esportsudøver. Vejledning omkring kost og motion indgår derfor som en naturlig del af dit træningsforløb hos HYDR esport.

VIL DU VIDE MERE OM UNDERVISNINGen hos HYDR esport?

Kontakt Theis Hollensberg Svendsen