Hydr esport undervisning
CS:GO

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) er et taktisk online first-person shooter spil. Hos HYDR esport underviser vi i de taktiske færdigheder i CS:GO samt samarbejde, kommunikation og problemløsning på højt plan. Fællesskab og en god holdånd er essentiel for at mestre spillet, og de bedste resultater kan kun opnås gennem et stærkt samarbejde. Udover at styrke elevernes individuelle færdigheder indenfor CS:GO, er der derfor stor fokus på at skabe et sundt og stærkt fællesskab, som skal hjælpe med at styrke den strategiske tilgang.

Image

Vil du mestre spillet?

Counter-Strike: Global Offensive

Tilmeld dig her

NIVEAUER I CS:GO

Image

Niveau 1 – Til de nye

På Niveau 1 fokuserer vi på at lære nye spillere de fundamentale aspekter af CS:GO. Du vil her lære banerne at kende og bruge tid på at forstå bevægelse, lyd og positionering samt brugen heraf. Derudover vil der være fokus på din Crosshair Placement samt en introduktion til de to sider i spillet: Counter-terrorister og Terrorister.

Competetive Rank: Unranked - Silver 4
Antal timer: 0-150

Image

Niveau 2 – Til dem der har prøvet spillet før

På Niveau 2 skal man have de basale spilfærdigheder der undervises i på Niveau 1. Med disse på plads, fokuserer Niveau 2 på både individuel spil samt sammenspil. Du vil her lære kald på banerne samt hvordan du skal kommunikere det der foregår på din skærm. Der er udvidet fokus på de forskellige våbenklasser, granater og en introduktion til økonomi i spillet. Spray-control, clutching og den Competitive spillestil er også på programmet.

Competetive Rank: Silver Elite - Gold Nova Master
Antal timer: 151-600

Image

Niveau 3 – Til de erfarne

På Niveau 3 skal man kende den competitive spillestil samt det der høre herunder; kommunikation, sammenspil samt et godt individuelt niveau. Her vil have holdspil være det overordnede fokus og i skal lære at spille som et hold, med hver jeres roller. I vil lære basale executes på 3 udvalgte baner samt hvordan i laver en default opstilling i starten af runden.

FaceIT Rank: 0-3
Competetive Rank: Master Guardian 1 - Legendary Eagle
Antal timer: 601-2000

Image

Niveau 4 – Til de rutinerede

På Niveau 4 har man i forvejen meget erfaring med den competitive del af CS:GO. Der antages at man kan de executes som gennemgås på Niveau 3 og kommunikere på et højt niveau. Her er fokus at udvide sin map-pool og lære executes på de resterende baner samt udvide de executes der allerede er lært. Der er øget fokus på de taktiske dele af spillet og du lære at læse modstanderen samt lave fakes.

FaceIT Rank: 5-8
Competetive Rank: Legendary Eagle Master - Global Elite
Antal timer: 2001-3000

Image

Niveau 5 – Til de bedste

Niveau 5 er det højeste vi tilbyder, og kræver at man som minimum har spillet én sæson på niveau 4. Her vil fokus være på at finpudse holdets samarbejde og kommunikation, og det skal være et springbræt til et selvstændigt hold. I skal lære at arbejde som en samlet enhed, og kende hinandens styrker/svagheder. Spillerne involveres i forhold til hvilken vej holdet skal udvikle sig, og der er øget fokus på fælles refleksion efter træning.

FaceIt Rank: 9-10