Hydr esport undervisning
Fortnite

Fortnite er et Battle Royal spil der enten kan spilles alene eller som hold. Spillet går ud på at være den sidste person eller hold overlevende på øen. Hos HYDR esport spilles Fortnite som hold, og vi fokuserer på at forbedre kommunikation som hold samt individuelle færdigheder til at bygge og bevæge sig.

Image

Vil du mestre spillet?

Fortnite

Tilmeld dig her

NIVEAUER I Fortnite

Image

Niveau 1 – Til de nye

På Niveau 1 vil spilleren få en grundlæggende forståelse for Fortnite, samt en introduktion til spillets vigtigste aspekter. Her undervises i bevægelse og orientering, samt i banens mange lokationer. Spilleren vil også blive undervist i de mange våben, våbenklasser og våbens ”rarity”.

Arena League: 0-499 Point

Image

Niveau 2 – Til dem der har prøvet spillet før

På Niveau 2 undervises spilleren i Fortnite’s byggemekanismer og bliver vejledt i at finde sine personligt foretrukne keybinds. Derudover fokuseres der på spillerens situationsfornemmelse og kommunikationsevner. Sidst introduceres spilleren til demoer og post-game refleksion. Spilleren lærer hvordan de får adgang til egne demoer og hvorfor det er vigtigt at bruge tid på disse.

Arena League: 500-1999 point

Image

Niveau 3 – Til de erfarne

På niveau 3 forventes færdighederne fra Squad niveauet at være på plads. Man er nu klar til at spille solo/duo. Her undervises spilleren i orienteringen i Fortnite. Her fokuseres der på de forskellige utilities og traps. Spilleren skal ligeledes blive fortrolig med de forskellige granater, launch pads og bouncers. På niveau 3 løftes kommunikationsniveauet, så spilleren lærer og forstår vigtigheden af kort og præcis kommunikation.

Arena League: 2000-3999 Point

Image

Niveau 4 – Til de rutinerede

På niveau 4 undervises i taktiske fordele og ulemper i Fortnite. På dette niveau er spillerens individuelle niveau på højt plan. Derfor fokuseres der nu på game-knowledge, kommunikation samt samspil. Spilleren lærer om de taktiske forskelligheder melem duo- og squadgames og lærer om lootsharing, callouts samt hvordan et team kan reagere optimalt i forskellige spil-situationer. Derudover fokuseres der på ’pathing’, altså hvilken vej man bør bevæge sig rundt på banen, med hensyn til stormen og modstanderes typiske rotationsmønstre fra byerne.

Arena League: 4000-6499 Point

Image

Niveau 5 – Til de bedste

Nærmere beskrivelse kommer...

Arena League: 6500+ Point