HYDR esport undervisning
League of Legends

League of Legends (LoL) er et Multiplayer Online Battle Arena (MOBA) spil, som er udviklet og publiceret af Riot Games. Spillet går ud på at to hold, hvor hvert hold har 5 spillere, kæmper mod hinanden. Det gælder for holdene om at ødelægge modstanderens Nexus (base). Hos Hydr eSport fokuserer undervisningen på kommunikation og strategi, samt lederrollen og evnen til at få styr på holdet i en presset situation. Samarbejde er alfa omega i dette spil hvor holdet skal have tiltro til lederens beslutninger. Undervisningen hos Hydr fokuserer derfor også på at skabe et sundt og stærkt fællesskab på holdet.

Image

Vil du mestre spillet?

League of Legends

Tilmeld dig her

NIVEAUER I League of Legends

Image

Niveau 1 – Til de nye

På Niveau 1 fokuserer vi på at lære nye spillere de fundamentale aspekter af League of Legends. Du vil her lære kortet og nogle få champions at kende og bruge tid på at forstå bevægelse, abilities og items samt brugen heraf. Derudover vil der være fokus på hvordan man styrer sin champion og hvilke muligheder og begrænsninger hver har. Man får også en introduktion til de to sider i spillet: rød og blå – de spiller fra hver deres ende af kortet, samt den jungle som er imellem de tre veje på mappet.

Competetive Rank: fra level 0 til level 30

Image

Niveau 2 – Til dem der har prøvet spillet før

På Niveau 2 forventes det at man har kendskab til nogle basale champions man selv kan lide at spille, samt en forståelse af de forskellige kategorier. Man arbejder derfor mere med hvilke items og abilites der skal bruges, og hvordan - for at få det optimale ud af sin champion. Derefter arbejder man med hvordan man kan bevæge sig rundt på kortet for at spille til sin helts fordele. Man arbejder også på hvordan man samarbejder med sit hold og kommunikere bedst muligt for at hjælpe hinanden.

Competetive Rank: Level 30 – Silver 1

Image

Niveau 3 – Til de erfarne

På Niveau 3 skal man have kendskab til alle champions i spillet. Det forventes man er opdateret med meta på hvilke muligheder og begrænsninger der er ift. picks og team compositions. Man arbejder derfor meget med hvordan den enkelte spiller for bedre forudsætninger for at træffe gode beslutninger i spil. Det er især fokus på kommunikation, hold aftaler og hvordan man samarbejder i spillet.

Competetive Rank: Guld 4 til Plat 1

Image

Niveau 4 – Til de rutinerede

På Niveau 4 har man kendskab til alle champions men er begyndt at blive specialiseret ned i hvilken rolle og champions man kan optimere bedst. Det handler i langt højere grad om at forudse modstandernes handlinger og stille sig selv og sit hold i bedst mulige situation. Det forventes at man kan være selvkritisk over for sine egne beslutninger i spillet, og arbejde sammen med underviseren imod bedre grundlag for beslutningstagen.

Competetive Rank: Diamond 4+

Image

Niveau 5 – Til de bedste

Niveau 5 er det højeste vi tilbyder, og kræver at man som minimum har spillet én sæson på niveau 4. Her vil fokus være på at finpudse holdets samarbejde og kommunikation, og det skal være et springbræt til et selvstændigt hold. I skal lære at arbejde som en samlet enhed, og kende hinandens styrker/svagheder. Spillerne involveres i forhold til hvilken vej holdet skal udvikle sig, og der er øget fokus på fælles refleksion efter træning.

Competetive Rank: Diamond 1+