Hydr esport undervisning
Overwatch

Overwatch er et multiplayer first-person shooter computerspil udviklet og udgivet af Blizzard Entertainment. Spillet kræver samarbejde med et hold af forskellige “helte”, hver med deres egne evner og roller. Man spiller 6 på hvert hold.  Hos Hydr eSport underviser vi i kommunikation og strategi, samt holdkompositioner. Dette spil kræver at man lykkes som et hold og der er derfor også stor fokus på at skabe et sundt og stærkt fællesskab.

Image

VIL DU MESTRE SPILLET?

Overwatch

Tilmeld dig her

NIVEAUER I Overwatch

Image

Niveau 1 – Til de nye

Niveau 1 er for de helt nye. Her er det vigtigste at de skal lære de forskellige heroes og hvad de gør. Hertil, at få en basal fornemmelse af deres abilites og forskelligheder, samt danne sig overblik over de forskellige gamemodes.  Man introduceres til spillets objective og hvordan man vinder banen.

Rating: Unranked

Image

Niveau 2 – Til dem der har prøvet spillet før

Niveau 2 er når man har opnået en basal mekanisk skill eller måske endda blevet relativt god. Det er typisk her man begynder at introducere det strategiske overblik. Du har en mild idé om hero counters, men det er ikke noget du nødvendigvis tænker meget over under en kamp. Du får basal viden om kompositioner og hjælp til at finde den rolle som passer dig bedst.

Rating: 1000-2000 point

Image

Niveau 3 – Til de erfarne

På Niveau 3 sætter vi fokus på det strategiske gameplay og arbejder mere overordnet med holdet som helhed. Her er det vigtigt at lære hvordan du, som enkelt spiller, spiller omkring dit hold og vælger dine heroes med tanke om at skabe de bedste synergier mellem jer. Du lærer at tage hurtige, men velovervejede beslutninger, der giver holdet de bedste forudsætninger. Der er altså stort fokus på kommunikation og at sætte holdet før den enkelte.

Rating: 2000-3000 point

Image

Niveau 4 – Til de rutinerede

På niveau 4 kræves det at dine mekaniske skills følger med sammen med det strategiske, og at de begge er gode. Du forstår hero counters og hvilke maps der er gode for hvilke heroes. Man arbejder sammen med holdet og har tillid til at holdaftaler bliver overholdt. Man bliver derfor sjældent fanget alene, da ens positional gameplay er bedre. Der er derfor større fokus på hvordan man som hold kan vælge synergier og heroes som bedre counter modspillerne, samt flere indøvede strategier til at reagere på modspillernes plays.

Rating: 3000+ point

Image

Niveau 5 – Til de bedste

Niveau 5 er det højeste vi tilbyder, og kræver at man som minimum har spillet én sæson på niveau 4. Her vil fokus være på at finpudse holdets samarbejde og kommunikation, og det skal være et springbræt til et selvstændigt hold. I skal lære at arbejde som en samlet enhed, og kende hinandens styrker/svagheder. Spillerne involveres i forhold til hvilken vej holdet skal udvikle sig, og der er øget fokus på fælles refleksion efter træning.

Rating: Master + (3500+ rating)