HYDR ONLINE sommercamps

Tilmeld dig Hydr sommercamps her

Denne sommer holder vi HYDR Sommercamps.

En rigtig fed mulighed for ONLINE esports-træning over sommeren for børn og unge – uanset alder, rank eller hvor du bor. Hvor du spiller med HYDR’s trænere og andre gaming-elskende teammates.

Hvad får du:

Hver camp er af 2 dages varighed. Du vælger, hvilket spil du gerne vil spille, og vi stiller vores trænere til rådighed. Vi inddeler typisk hold ad 10 spillere, som spiller på samme niveau.Der vil være mulighed for at tage én eller flere camps, som du vil.


Vi udbyder HYDR summercamps fra 29. Juni til og med 31. Juli


Alle vores camps handler om at sammenhold, sjov og træning. Vi tror på sunde vaner, og på at den gode stemning er altafgørende. Derfor arbejder vi aktivt med den gode tone og holder pauser med fysiske øvelser. Og vi husker at få energi fra gode og nærende energikilder.


OBS: er du allerede medlem af HYDR? Alle medlemmer har adgang til minimum én gratis camp. Hvis du endnu ikke tilmeldt en camp, kontakt medlemsservice@hydr-esport.com

Fortnite

Image
Spil med andre Fortnite-elskende gamere, med fuld fokus på fællesskab og sjov! Vi arbejder med taktik, fordele og ulemper og de fedeste tips og tricks.
Bestil Nu

CS:go

Image
Vi øver samarbejde og spiller 5 mod 5 kampe. Fokus ligger på fællesskab og den gode holdånd ligesom at styrke elevernes individuelle færdigheder.

Bestil Nu

League of legends

Image
Spil din favorit champion eller lær en ny at kende? Vi øver kampsituationer, hvordan vi taler sammen og fokuserer på teamplay!

Bestil Nu

Overwatch

Image
Spil din yndlings-hero eller lær at spille en ny? Vi bliver skarpe på heltenes roller og evner, og spiller sammen med fokus på holdånd, god kommunikation og strategi.
Bestil Nu

minecraft

Image
Vi kaster os ud i Minecrafts uendelige verdener af byggeklodser: spiller ”kreativ” og bygger præcis hvad vi vil, eller ”Survival” og overlever sammen mod monstre og farlige dyr.
Bestil Nu

Rocket league

Image
Vi træder sømmet i bund og skaber ravage sammen og mod hinanden: vi spiller kampe og øver de bedste tips og tricks i Rocket League.

Bestil Nu

Valorant

Image
Vi udforsker det vilde nye spil VALORANT! Vi fokuserer på rollefordelinger og teamplay, de fælles aftaler i spillet og selvfølgelig: at vinde kampene!
Bestil Nu

roblox

Image
Vi slipper kreativiteten løs i Roblox’ online legeplads og værksted. Vi samarbejder, bygger og bruger sammen fantasien til de sjoveste projekter
Bestil Nu

Det praktiske

Du kan deltage i forskellige camps fra d. 29. juni til og med 31. juli. Hver camp strækker sig over 2 dage i tidsrummet 09:00 – 16:00.


Programmet:


09:00-13:00: træning og teamspil med trænere.

13:00-16:00: Free2Play spil et udvalg af de udbudte spil med HYDR


Vi kommunikerer via vores sædvanlige kanal, kommunikations-appen Discord, hvor I mødes med jeres trænere og teammates.


Er du medlem og vil tilmeldes flere camps?


Som medlem har du gratis deltagelse i Sommercamps alt efter, hvor meget du normalt træner:


Træner man normalt 1 gang om ugen, giver dette mulighed for at deltage i én gratis online camp (2 dage)


Træner man normalt 2 gange om ugen, giver dette mulighed for at deltage i to gratis online camps (4 dage)


Træner man normalt 3 gange om ugen, giver dette mulighed for at deltage i tre gratis online camps (6 dage)


Vil du deltage i flere camps, end dit medlemskab giver gratis adgang til? Du kan altid tilkøbe flere camps samt invitere venner eller søskende med til en fordelagtig pris. Følg instruktionerne på billetto for at få din medlemsrabat.


Spørgsmål?


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål om Sommercamps eller HYDR esport generelt:


info@hydr-esport.com


tlf. +45 91 11 11 11 alle hverdage i tidsrummet 09-17